PURMEREND - Zondagmiddag 20 maart staat het sympathieke duo Nordgrond met de toepasselijke titel Zondagskind in Theater De Verbeelding. Dit poëtische theaterconcert begint om 15.00 uur.

Myrthe Huber en Milan Sekeris hebben alles wat hun hartje begeert. Het leven lacht ze toe, zelfs in de liefde it het mee. Vanwaar dan toch dat verlangen om de schepen achter zich te verbranden en te vertrekken naar een plek hier ver vandaan?

Zondagskind is een poëtisch theaterconcert over losbreken. Met twee gitaren, een piano, twee stemmen en een dozijn gloednieuwe Nederlandstalige popnummers verovert het duo uw hart. Verhalend, meerstemmig en met cowboylaarzen aan.

De twee jonge artiesten leerden elkaar kennen op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Bezoekers van de hitvoorstelling George en Eran worden racisten hebben al kennis kunnen maken met dit muzikale duo.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vrienden/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.