PURMEREND - Na haar première op 5 april in Amsterdam staat Aysegül Karaca zaterdag 13 april in Theater De Verbeelding met haar muzikale one-womanshow De Wraak van A.


In deze lichtvoetige muziektheatervoorstelling koppelt de slechts 20 procent ziende Karaca met lef en flair haar persoonlijke verhaal aan het universele, door de verbinding te leggen met personages uit de Griekse mythologie. Hoe ontsnap je aan onderdrukking? Wat als jouw belang altijd ondergeschikt is aan het algemeen belang en gelden menselijke wetten boven de Goddelijke?

De Volkskrant over haar tweede solovoorstelling Oogentroost: “Aysegül Karaca is een overlevingskunstenaar die, ondanks een gewelddadige jeugd en een visuele beperking, schittert op het podium vooral als ze zingt; een mix van kleinkunst, stand-up, muziek en hoogstpersoonlijk verteltheater.”

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 17,50 (Vrienden/CJP € 15,50) inclusief reserveringskosten.

Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234.