PURMEREND - Cabaretière Daniëlle Schel komt zondagmiddag 27 november naar De Verbeelding met haar veelzijdige muzikale voorstelling OK.

In OK serveert Daniëlle een collage van sketches, liedjes en conferences. Hiervoor kreeg ze in 2020, op voordracht van de VSCD-jury/cabaretprijzen, unaniem Het Stijgend Applaus Stipendium: “In OK zoekt Daniëlle Schel de tragiek van de mens ditmaal in het spanningsveld tussen onze behoefte aan contact en de voortschrijdende technologie voor het bevredigen van individuele verlangens: ‘A new way of being alone together’. Een actueel thema.”

Ze zingt met haar plezierige stem het ene mooie lied na het andere, begeleid door de goede en dienstbare gitarist Luuk Janssen.

Daniëlle speelde ook tijdens het jubileumweekend van De Verbeelding. Bezoekers: “Ik vond het vergelijkbaar met Brigitte Kaandorp, erg gelachen. Ik ga zeker kijken, wat een talent.”

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vrienden/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, T 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.