PURMEREND - Tully Monster verzorgt op 11 september een energieke liveshow. Denk progrock met invloeden van metal, grunge, new wave, powerpop, indie en postpunk. Kortom muziek dat zich niet in één hokje vast laat leggen.

Oscar Benton & Johnny La Porte twee “oude rotten” in het vak komen op 12 september naar P3. Oscar stond met zijn hit “Bensonhurst Blues” nummer één in landen als Frankrijk, Turkije en Rusland. Johnny speelde op prestigieuze festivals als het North Sea Jazzfestival. Nu gaan ze “back to the roots” en brengen ze blues classics in de meest pure vorm.

Kom zeker ook kijken naar twee country- en Americanatalenten. Hannah Mae sleepte de titel “Beste Talent” in de wacht tijdens hèt Eurosonic Noorderslag en Maurice diens laatste album getipt is als een van de beste Nederlandse countryrockalbums. Zijn invloeden haalt hij uit artiesten zoals James Taylor en de Eagles, maar ook uit moderne songwriters zoals Ryan Adams. Zij treden op vrijdag 18 september.

Of ik nog een relatie wil? De muziektheatervoorstelling van Jan Sjouwerman en Stella de Haas komt op 20 september in P3. De voorstelling gaat over zes singles uit verschillende generaties die worden gevolgd in hun pad van liefde en daten en was eerder te zien in een uitverkocht Polanentheater.

Op 25 september is er weer het maandelijkse Muziekcafé met Anurakt, singer-songwriter die Nederlandse liedjes schrijft en zingt, de Huisband en B.O.Z. een jonge 4-koppige band die muziek speelt uit de jaren ’60 tot de ’90.

Opkomend talent hiphop-artiest Pjotr, protegé van zijn voorbeeld Snelle, weet met zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes elk publiek geboeid te houden. Dat geldt ook voor Urban pop DJ/producer TOMMY die op meerdere festivals & liveshows (o.a. Dutchvalley, AFAS) een feestje gebouwd heeft. Kom op 26 september naar dit unieke optreden!

De maand wordt op 27 september afgesloten met niemand minder dan Tim Knol. Hij speelde op festivals als Pinkpop, Lowlands, Noorderslag en trad op in talloze clubs. Laat je bij de strot grijpen in deze intieme show.

Voor het volledige programma en informatie ga je naar: www.p3purmerend.nl

Hoe ziet een concert er nu uit bij P3?

In de grote zaal, waar nu alle concerten plaatsvinden, hebben we ruim opgezette twee- en vierzitsplekken gecreëerd waar je kunt genieten van intieme en gave shows. Om voldoende afstand te garanderen zijn er per concert of activiteit slechts 74 tickets beschikbaar. Uiteraard nemen we alle regels en richtlijnen rondom ' het virus' in acht.

Lekker voor mij het concert

Wist je dat je nu ook online een pakket kunt kopen met lokale producten voor bij het concert? Er is een bierpakket met bier van Berging brouwerij, een wijnpakket met wijn van de Druiventuin en een Eerlijk en Heerlijk pakket met sapjes. In alle pakketten zitten er zoutjes van Harry de Groot en kaas van Beuse.