PURMEREND - Op zaterdag 17 juli speelt kinderpopster Dirk Scheele zijn vrolijke voorstelling Op vakantie met Dirk Scheele (2+) in P3 (In Het Park) in Purmerend. Hij speelt zijn zonnigste en vrolijkste kinderliedjes.


Op vakantie met Dirk Scheele
Een swingende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar met veel bekende zomerliedjes van Dirk Scheele. Dirk neemt je enthousiast mee naar iets bijzonders: een echt zonnig vakantie-popconcert! We beleven natuurlijk volop avonturen met Dirk. We gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. We komen terecht op de camping, een kinderboerderij en zelfs op hoge bergen en in verre landen, waar we echte dolfijnen én de hond van Dirk ontmoeten.

Dirk zingt zijn swingende zomerliedjes uit de succesvolle televisieserie ‘Op stap met Dirk Scheele’, bekend van Nickelodeon. Uiteindelijk formeert Dirk zelfs een swingende gitaarrockband en maken we muziek met echt zomerfruit. Jong en oud gaat met Dirk uit z’n dak!

Dirk Scheele
Dirk Scheele is al jarenlang een dominante speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk Scheele is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk Scheele uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 50.000 abonnees.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 17 juli
Tijd: 15:30
Theater: P3 (in het park) / Amfitheater Leeghwaterpark
Tickets: https://www.p3purmerend.nl/programma/p3-in-het-park-dirk-scheele/