Zondag 8 januari houdt Cultuurhuis Wherelant van 13.00 tot 16.00 uur een Open Dag ter introductie van het nieuwe cursusseizoen. U kunt deze dag deelnemen aan gratis workshops tekenen, schilderen, edelsmeden, schrijven, fotograferen, theater, dans, keramiek, beeldhouwen en nog veel meer. Of maak kennis met etsen, glastechnieken, leer bewerken of bijvoorbeeld vacht vilten. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de ateliers en mee te doen aan de activiteiten die in een doorlopend programma worden aangeboden.

Activiteiten voor de jeugd

De Open Kindermiddag is komen te vervallen maar kinderen kunnen nu op zondag 8 januari mee naar de Open Dag met hun ouders of grootouders. Tijdens de Open Dag kunnen ook zij gratis meedoen met leuke, beeldende activiteiten op een speciaal voor hen ingerichte plek in de foyer.

Kom, doe mee en win!

Het thema tijdens de Open dag is ‘kleurrijk’. Zo zal er in de foyer onder leiding van een docent gewerkt worden aan een gezamenlijk kleurig kunstwerk en kunt u een leuke prijs winnen. Iedereen die op deze dag een kleurrijke foto maakt kan deze mailen of posten op facebook en maakt daarmee kans op een gratis workshop bij Cultuurhuis Wherelant tijdens één van de workshopweekenden in februari, maart, april of mei. Meer informatie ontvangt u bij uw bezoek aan de Open Dag.

Meer informatie?

De activiteiten tijdens de Open Dag worden aangeboden in een doorlopend programma. Docenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en bezoekers te informeren. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de van IJsendijkstraat 403 te Purmerend op bedrijventerrein De Koog. Kijk voor meer informatie over de cursussen en workshops op www.wherelant.nl.

Datum:

zondag, 8. januari 2017 -

13:00

 tot

16:00