ZUIDOOSTBEEMSTER - P3 popt op 22, 23 en 24 juli op bij ‘Camping in het fruit’ in de Zuidoostbeemster. De camping wordt omgetoverd tot een kleinschalig festivalterrein. Het hele weekend kun je je hier, onder het genot van een drankje en een hapje, laten onderdompelen in muziek met optredens van Quique, Gerard Alderliefste, Tim Knol, Fleur en meer.

Voor de kleinsten is er zaterdag en zondag veel te doen. Er zijn speciale muzikale kindervoorstellingen van Juf Roos en Monique Smit. In een echte Tipi wordt er voorgelezen en je kunt je laten schminken. Daarnaast zijn er rondom het kabouterbos op de camping verschillende kinderactiviteiten georganiseerd door Yosta van kinderfeestje Beemster. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Zin in een muzikale wandeling in de Beemster? Loop mee met muzikant Tim Knol op zaterdag 23 juli langs de welbekende strakke lijnen van de Beemster. Op verschillende plekken zal hij de wandeling omlijsten met een muzikaal intermezzo. Er zijn een beperkt aantal kaarten hiervoor beschikbaar, dus wees er snel bij.

Op de camping kun je in de middag en ’s avonds onder het genot van een hapje en een drankje genieten van optredens van onder meer Judy Blank, De Baron, Future Husband, The Dawn Brothers, Remme en Quique. Onder het motto ‘op vakantie in eigen land’ is het thema van de eerste editie van P3 op de camping dit jaar Frankrijk. Invulling van dit thema wordt verzorgd door Baptiste Hamon, Fleur, Gerard Alderliefste en Tess Merlot. De avonden worden afgesloten met lokale singer-songwriter kampvuursessies en een Silent Disco

P3 Popt op
P3 op de Camping 22, 23 en 24 juli

Informatie en kaartverkoop: www.p3purmerend.nl