PURMEREND - P3 mag eindelijk weer open voor grotere concerten en feesten. Dus voetjes van de vloer met Dance Classics van Gijs Staverman op zaterdag 26 februari of luister naar het concert van “the Boss” Erwin Nyhoff op zondagmiddag 27 februari. Natuurlijk hebben we ook een intiem muziekcafé op vrijdag 25 februari.


Dance Classics is hét dansfeest van Purmerend. De lekkerste hits van de eighties tot de zeroes komen langs in een gezellige sfeer. Van Michael Jackson tot Justin Timberlake, van Madonna tot Soul II Soul en van Neneh Cherry tot Rick Astley. Na zeer geslaagde (en uitverkochte) editie met Gerard Ekdom komt nu Gijs Staverman naar P3!

Voor de Springsteen-fans hebben we ook een te gek concert gepland staan! Luister naar liedjes als The River, Born in the U.S.A of I’m on fire vertolkt door niemand minder dan Erwin Nyhoff op zondag 27 februari. Hij trad eerder op Pinkpop en Lowlands op èn stond in het voorprogamma van Pearl Jam en Alanis Morissette.

Voor alle concerten dit weekend zorgen we ervoor dat we minder dan 500 bezoekers hebben. Dit houdt in dat je gewoon kan komen zonder testen voor toegang. Natuurlijk moet je wel een kaartje kopen.

Kaarten: www.p3purmerend.nl. Hier vind je ook informatie over de regels rondom een bezoek aan P3.