PURMEREND - Wat een bizarre tijd en wat hebben we je jullie gemist tijdens de afgelopen maanden!


Gelukkig komt daar vanaf aanstaande woensdag 1 juli een einde aan want een bijzondere tijd vraagt om bijzondere acties. Normaal is de zomer een periode van luieren, van vakanties en festivals. En voor P3 een tijd voor onderhoud. Maar dit jaar is alles anders. En precies daarom gaat P3 deze zomer open. Met een reeks concerten en activiteiten waarbij lokale helden een belangrijke rol spelen.

Zaterdag 4 juli kun je genieten van het concert Simply’Eva. In Simply’Eva gaan Johan Bakker en Jerney Kate op zoek naar het hart en de ziel van Eva Cassidy (1963 – 1996). Deze Amerikaanse zangeres werd pas bekend na haar vroege dood als gevolg van uitgezaaide huidkanker. Cassidy’s postuum uitgebrachte album Songbird werd in 2000 een wereldwijd succes. Hoe kon het dat deze veelzijdige zangeres tijdens haar leven zo onbekend bleef? En wat maken de stem, de liedkeuze en de interpretaties van Eva Cassidy zo uitzonderlijk? Cassidy’s biograaf Johan Bakker, zangeres Jerney Kate en gitarist Lex Horst brengen met verhalen, liedjes en muzikale voorbeelden een boeiend eerbetoon aan deze in veel opzichten unieke zangeres. De’Gooi4 en’Eemlander schreef over Jerney Kate: “Als je je ogen dichtdoet is het alsof je Eva Cassidy hoort zingen.”

Tickets per 2, beperkt aantal plaatsen`
In onze grote zaal hebben we in juli en augustus ruim opgezette twee en vierzitsplekken gecreëerd waar je kunt genieten van intieme en gave shows. Om voldoende afstand te garanderen zijn er per concert of activiteit slechts 74 tickets beschikbaar. Uiteraard nemen we alle regels en richtlijnen rondom ' het virus' in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals. https://www.vnpf.nl/media/files/vnpf-richtlijnen-covid-19--grafisch.pdf Wat kun je van ons verwachten, en wat verwachten we van jou?

Onze spelregels
- Tickets reserveer je.
- Er is geen deurverkoop, de kaarten zijn alleen online verkrijgbaar.
- Bij aankomst bij P3 wacht je voor de deur. Je zult hierna naar binnen worden geleid.
- De ticket-scan bevindt zich bij binnenkomst bij de ticket balie.
- Na het scannen van je ticket wordt je langs de bar in onze foyer richting de zaal geleid.
- Bij de foyer-bar staat je on-line bestelling in een tasje klaar of kan je iets te drinken halen.
- Bij de ingang van de zaal word je naar je plek gewezen. De zitplekken worden ter plekke op basis van binnenkomst bepaald.
- Er is geen garderobe.
- De concerten en shows in de maanden juli en augustus zijn volledig cashless, betalen doe je met PIN.
- Houd 1,5 meter afstand van anderen. Blijf thuis als je milde klachten of koorts hebt.


Ticket en info: www.p3purmerend.nl
Datum: zaterdag 4 juli
Aanvang: 20:30 uur
Entree €14,20