Vrijdag 10 juli kun je genieten van het concert van Micha Molthoff en Daniël van Zweden. Violist Micha Molthoff en pianist Daniël van Zweden spelen op virtuoze wijze bekende klassieke, Roemeense, Joodse en Hongaarse thema’s. Een verrassend concert van een fenomenaal duo!

Micha Molthoff is violist, componist en muzikale duizendpoot: hij speelt alle muziek waar een viool aan te pas komt en componeert voor film, theater en moderne dans. Hij speelde met het Concertgebouworkest, het Asko-Schönberg Ensemble, Herman van Veen, het Mondriaan Kwartet, Van Dik Hout, Ute Lemper en Toon Hermans, speelde op het Grachtenfestival en op talloze plekken in Europa, Amerika, Australië en Azië.

Sinds kort speelt hij weer samen met Daniël van Zweden, gerenommeerd pianist, met wie hij in 1995 een cd opnam met zijn zigeunerkwartet. Daniël van Zweden is van grote invloed geweest op de muziekcarrière van zijn beroemde zoon Jaap van Zweden en vele andere musici. Hij speelde zelf ook op talloze plekken in Europa met beroemde orkesten van onder andere Pali Lakatos en Lajos Veres.

Tickets per 2, beperkt aantal plaatsen`
In onze grote zaal hebben we in juli en augustus ruim opgezette twee en vierzitsplekken gecreëerd waar je kunt genieten van intieme en gave shows. Om voldoende afstand te garanderen zijn er per concert of activiteit slechts 74 tickets beschikbaar. Uiteraard nemen we alle regels en richtlijnen rondom ' het virus' in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals.
Https://www.vnpf.nl/media/files/vnpf-richtlijnen-covid-19--grafisch.pdf