PURMEREND - Elke eerste zondagmiddag van de maand kun je genieten van de mooiste blues in P3. Als voorproefje trapt P3 het bluesseizoen dit najaar af met een spetterend gratis concert door Talkin` Blues.


Talkin’ Blues ft the Delta Ladies brengt een eerbetoon aan BB King met nummers en andere klassiekers, waaronder hits van de Mad Dogs & Englishmen. Verwacht een blueservaring met een vleugje stevige rock, in de geest van Woodstock, Joe Cocker en Eric Clapton. Kees Dusink van de Twelve Bar Blues Band komt mee als Special Guest!

Het eerder geplande concert van de Twelve Bar Blues Band op 1 oktober is vanwege omstandigheden verplaatst naar 2 juni. De kaartkopers zijn hierover geïnformeerd.

Op 5 november trakteert Sweet Bourbon ons op een krachtig southern-rock bluesoptreden met invloeden uit rock, blues, jazz en soul. Op 3 december schittert A.J. Plug, een van de beste Nederlandse blueszangeressen, op het podium. Verwacht rauwe blues en soulvolle melodieën.

Voor het voorjaar staan er vier nieuwe concerten gepland. Op 4 februari brengt de Thomas Toussaint band een spetterende set blues- en rootsmuziek, terwijl op 3 maart het Veldman Vintage Project een eerbetoon brengt aan de blues en de jaren ’70, met hits van Jimi Hendrix tot The Rolling Stones en van Cream tot CCR. Op 12 mei neemt Johnny Feel Good je mee langs de rafelige randen van dampende Rhythm & Blues. En op 4 juni staat de Twelve Bar Blues Band op het podium met de mooiste Chicagoblues.

Mis dit bluesfeest niet! Kom op de eerste zondagmiddag van de maand naar P3. De tijden zijn van 15:00 tot 18:00 uur, en zowel zit- als staanplaatsen zijn beschikbaar.

Meer informatie www.p3purmerend.nl