ZUIDOOSTBEEMSTER - Op 6 juli staat er weer een prachtige reeks optredens gepland tijdens de muzikale wandeling van P.J.M. Bond, Botman & van Vleuten, en TODO & CO. De wandeling van 7 km duurt drie uur en voert je langs de karakteristieke wegen van de Beemster.


Laat je verrassen door de multi-getalenteerde P.J.M. Bond. Hij is bekend van zijn band Dandelion en presenteert zijn debuutalbum "In Our Time", geïnspireerd door de verhalen van Ernest Hemingway. Een unieke mix van muziek en literatuur, gemasterd door Ed Brooks.

Botman & van Vleuten wisselen grappige anekdotes af met tweestemmige songs. Ze brengen een mix van eigen werk en nummers van iconen als James Taylor, Leonard Cohen en Joni Mitchell. Hun Americana repertoire neemt je mee naar de VS, met een vleugje folk, country en jazzy sounds. De wandeling wordt afgesloten met wervelende wereldmuziek van Arabisch tot Braziliaans door TODO & CO.

Loop op zaterdag 6 juli mee met de muzikale wandeling met drie bijzondere optredens. De wandeling van 7 km duurt drie uur. Een kaartje voor de wandeling geeft je toegang tot het overige programma op 6 juli.

Meer informatie: https://www.p3purmerend.nl/