PURMEREND - P3 Purmerend popt op bij het Reuring Festival in Purmerend met een sfeervol mobiel muziekpodium. P3 staat op zondag 26 juni op het Reuring Festival waarbij Nederlandse pop, rap en dikke beats aan bod komen met artiesten als Flemming, Babs en Aafke Romeijn en lokale talenten van de Dutch Music Academy.

P3 op Reuring
P3 brengt op zondag 26 juni opkomend talent naar het Reuring Festival. Flemming brengt frisse, catchy Nederlandstalige pop. Hij stond eerder al in het voorprogramma van Suzan & Freek, op Eurosonic Noorderslag en Pinkpop. Met nog veel meer muziek op de plank kan Flemming niet wachten om meer van zichzelf te laten horen op het pop op podium van P3 in het Zwoele groen. Zwing mee met nummers als “Amsterdam” en “Zij wil mij”.

De muziek van rapper Babs is een combinatie van onheilspellende trap drums, melodische rap en onvoorspelbare, ritmische akkoorden met een vrolijk pop smaakje met een rebels karakter.

Dikke beats, messcherpe teksten en analoge synthesizers: Aafke Romeijn is de ongekroonde koningin van de Nederlandstalige electropop. Spinvis meets Daft Punk meets Peaches, en je snapt dat wordt een spectaculair optreden.

Beats,te gekke muzikanten, zangers, songwriters, rappers en loepzuivere koorzang. Een aantal ingrediënten die samenkomen in de show, speciaal gemaakt voor het Reuring Festival, van Dutch Music Academy. De toegang tot het Reuring Festival is gratis.

P3 Popt-op
Reuring Festival 26 juni