PURMEREND - Popodium P3 start het nieuwe jaar groots met twee gratis toegankelijke muziekfestivals op 6 en 7 januari 2024. Van diverse regionale artiesten tot gerenommeerde koren, P3 biedt een feestelijke start voor muziekliefhebbers.


Op zaterdag 6 januari introduceert P3 trots het allereerste Korenfestival in Purmerend, met koren variërend van pop en rock tot klassiek en gospel. Op de podia treden gerenommeerde koren zoals Vocal Amuzement, The Classics, Popkoor Prestige, Evergreen, LEF, Musical & Operette Purmerend, Pop Koor inspiratie, het Nieuwe Koor, Stembent, ’t Bonte levenslied, Pop- & Musicalkoor Purmerend op. Het hoogtepunt van de avond is de grande finale waarbij iedereen kan meezingen met een nummer van Ramses Shaffy, verzorgd door het Popup Choir.

Op zondag 7 januari nodigt P3 muziekliefhebbers uit voor een gratis Nieuwjaarsfestival. Met meer dan 20 optredens van diverse bandjes en artiesten laten we zien wat de regio Waterland muzikaal te bieden heeft. De line-up omvat getalenteerde muzikanten zoals Sticky Licks, Westone, Strangeways, Marcel Kapteijn en de Raindogs, Barabas, Stikkend Lampie en vele anderen. Naast de muziek zijn er ook een silent disco met twee DJ's, diverse foodtrucks, en een gezellige sfeer voor vrienden en familie om samen het nieuwe jaar te vieren.

Korenfestival & Nieuwjaarsfestival

Datum: za 6 januari & zo 7 januari

GRATIS

Meer informatie: www.p3purmerend.nl.