PURMEREND - Na maanden van stil zitten, lege zalen en geannuleerde theatervoorstellingen, zal het televisieduo Pip en Pelle het nieuwe theaterseizoen in Purmerend aftrappen. Daarmee hebben zij de eer als eerste bespeler het vernieuwde Theater de Purmaryn te openen. En het belooft een groot feest te worden voor de hele familie!

Pip en Pelle toeren al meer dan acht jaar met hun groots opgezette kinderkomedie shows door Nederland. Films, televisieseries, drie albums, niets is dit duo te dol. Speciaal voor de opening van het nieuwe theaterseizoen pakken zij extra groots uit! “Het wordt een echte lachspektakelshow! Knotsgek en een sensatie voor zowel de kinderen als hun ouders. Want wat is er nou fijner na al die ellende, om even goed te lachen?” zegt Ydwer Bosma, acteur en maker. De kinderen kunnen meedansen, meezingen en vooral meegenieten legt Bosma uit. “We kunnen echt niet wachten om weer te mogen optreden voor zoveel blije gezichten. Het voelt als een enorme eer om na lange tijd, als allereerste weer voet te mogen zetten op heilige en bruisende theatergrond!”

Door de coronamaatregelen heeft het theater een noodzakelijke pauze gehad. Dit moment werd aangegrepen om o.a. een grote verbouwing van de backstage te realiseren. Ook de toegankelijkheid voor mindervalide bezoekers is sterk verbeterd. “Wat er allemaal gaat gebeuren bij deze opening van het theaterseizoen kan ik nog niet verklappen, maar het wordt gegarandeerd lachen geblazen”.

In deze doldwaze komedie-familieshow draait het allemaal om een belangrijke brief van de koning. Als dan ook nog Pinokkio om de hoek komt kijken, begint de chaos! Dansende koeien, dwarrelende veren, knettergekke goochelaars en rondvliegende postbodes. Niets is te dol en alles komt in hoog tempo voorbij is deze feestelijke en humoristische familievoorstelling.

26 september a.s. in de Grote Zaal van Theater de Purmaryn in Purmerend. Kaarten zijn te koop voor 10 euro via de kassa van Theater de Purmaryn of via www.depurmaryn.nl