PURMEREND - Toontje Lager, één van de meest geliefde Nederlandstalige bands uit de vroege jaren tachtig, staat na meer dan dertig jaar opnieuw op het podium. In een vernieuwde samenstelling mèt frontman Erik Mesie treden ze op 3 mei op in pop- en cultuurpodium P3.

Onder de charismatische leiding van Erik kunnen fans weer genieten van hits als 'Net als in de Film', 'Zoveel te doen' en natuurlijk 'Stiekem gedanst'. Maar ook minder bekende nummers uit het repertoire, zoals 'Vroeg of laat', 'Lente in Twente', 'In gedachten' en 'Het doet pijn', zullen de revue passeren.

Begin 2023 werd het langverwachte nieuwe album "Waar gaan we heen" uitgebracht, met daarop 15 nummers met de kenmerkende Toontje Lager-sound. Daarnaast zijn de afgelopen jaren ook de drie belangrijkste Toontje Lager LP's: "Erop of eronder", "Stieken dansen" & "Even goeie vrienden". geremasterd en uitgebracht.

Een optreden van Toontje Lager is een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment maar spreekt ook zeker jongere generaties aan. Kom stiekem dansen en geniet van de muziek en de verhalen achter de liedjes, die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.