PURMEREND - Het PurmerEND of the Year festival, dat op 17,18 en 19 december op de Koemarkt in Purmerend en Kerk de Keyserin in Middenbeemster zou plaatsvinden, gaat niet door vanwege de nieuwe maatregelen die afgelopen vrijdag bekend zijn gemaakt.

Kaartkopers krijgen op korte termijn de mogelijkheid hun tickets over te zetten naar nieuwe, afzonderlijke concerten en optredens door middel van vouchers. Zij worden hiervan per mail geïnformeerd. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden tot donatie of restitutie*.

Het uitverkochte Kerstconcert van de 3JS in de Keyserin wordt een jaar verschoven. Data en ticketprijzen van de nieuwe optredens van onder meer de exclusieve 1,5 uur show van Jan Smit en Nick & Simon, Waylon en De Sneuvelkroeg met special guests Mart Hoogkamer en OJKB, Vunzige Deuntjes en de kindervoorstellingen van Pieter Konijn en Bing in P3 worden binnenkort bekend gemaakt. Ook de Burmster JamBam, een grote muzikale improvisatie ter gelegenheid van het samengaan van de gemeente Purmerend en Beemster, wordt verplaatst naar een later bekend te maken datum en locatie.