PURMEREND - Purmerendse zanger Georges Lotze, die in de finale stond van de Battle of the Bands 2023, komt samen met zijn Neil Diamond Tribute band naar P3 op zaterdag 15 april.

Georges Lotze, zanger en ras -entertainer in hart en nieren zet al jaren elke tent op zijn kop. In 2018 gooide hij hoge ogen bij The Voice Senior met zijn schitterende vertolkingen van het repertoire van de Amerikaanse zanger en liedschrijver Neil Diamond. Publiek en jury waren unaniem lovend en enthousiast. Dit resulteerde in the Neil Diamond Project. In 2023 hebben ze meegedaan aan het tweede seizoen van The Tribute – Battle of the bands op SBS6. The Neil Diamond Project heeft de finale gehaald en is op de 5e plaats geëindigd!

Nu staat Purmerendse zanger Georges Lotze met zijn succesvolle volwaardige theatershow in P3. Dat doet hij niet alleen hij wordt tijdens de live show begeleid door zijn eigen 10-koppige band. Dat belooft een mooie avond te worden waarbij Lotze met zijn fantastische stemgeluid en warme performance de grootste hits zoals “I am, I said”, “Song, sung blue”, “September Morn” en natuurlijk “Sweet Caroline” ten gehore brengt!

Meer informatie: www.p3purmerend.nl
Wanneer: zaterdag 15 april Deur open 21:00 | Aanvang 22:00
Ticket voorverkoop: €21,20