Zaterdag 30 juni aanstaande is er weer een editie van Reunion in P3! Deze keer in samenwerking met Club Carribean, dus 2 feesten voor de prijs van 1. In de grote zaal doen we het bekende Reunion concept en een tweede area richten we in voor Club Carribean.

Tijdens Reunion gaan we terug naar de 70’s tot diep in de 90’s en early 2k. In die tijd kwam er natuurlijk heel veel goede muziek uit, bewijs hiervan is dat er inmiddels een heuse revival van dit genre plaatsvindt. Wij bieden dan ook simpelweg het allerbeste van toen, met niet alleen de overgebleven kruimels, maar de hele taart zoals je hem toen at!

Reunion serveert je Classics, RnB en van de Oldschool naar de Newschool. De beste DJ’s en MC’s zijn geregeld en staan weer te trappelen om iedereen te laten dansen en genieten : DJ MANIE en CLIFFHANGER in de grote zaal bij REUNION en in de Club Caribbean area DJ MAD en MELDEVO. Deze mannen hebben allen tijdens hun lange staat van dienst bewezen tot de absolute top te behoren.

Club Carribean; de "Hottest Party In Town", begonnen als reünie van de gelijknamige Amsterdamse club, nu inmiddels al heel wat jaren uitgegroeid tot een populair allround feest, op diverse locaties (o.a. Supperclub Cruise) en altijd met de van oudsher tropische twist. Club Caribbean staat voor heerlijke Latin, Salsa, Merengue, Bachata, Soca, New Urban en Reggaeton muziek. De Classics en RnB neemt Reunion voor z’n rekening, maar de typische afsluiter met de lekkerste Slowjams mag niet ontbreken bij een avond van Club Caribbean. Stil staan zal geen optie zijn!