PURMEREND - In Daar moet je heen blikt Rosa terug op haar jeugd in Klazienaveen en op haar Drentse en Portugese roots. Rosa zingt, speelt en ergert zich mateloos. In hoog tempo wisselen het Portugese temperament en de Drentse nuchterheid elkaar af. De strijd tussen stad en provincie wordt akelig herkenbaar. Fado uit Klazienaveen.

Rosa da Silva won op het Amsterdams Kleinkunst Festival de jury- en de publieksprijs 2019: “Veelzijdig talent dat van het toneel spat.” In 2021 ontving Rosa een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Als het zo ver is.

Theaterkrant: “De overstap van muziektheater naar kleinkunst lijkt een goede keuze. Hier is ze helemaal de baas van het podium."

Tekst: Rosa da Silva Muziek: Remko Wind, Daniël Lohues, Rosa da Silva Regie: Titus Tiel Groenestege
Rosadasilva.nl

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (vriendenpas/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.