PURMEREND - Nastaran Razawi Khorasani won met haar indrukwekkende soloperformance Songs for no one de BNG Bank Theaterprijs. Haar kwaliteiten als maker, performer en ook interviewer zijn zaterdag 15 oktober te zien in De Verbeelding.

In deze voorstelling neemt deze, van origine Iraanse, theatermaker je mee in de onzichtbare levens van een jongen en een meisje in de Islamitische dictatuur van Iran. Songs for no one is een portret van een verborgen samenleving en toont wat doorgaans onzichtbaar blijft. Het toont de kwetsbaarheid van vrijheid, de onvrijheid in het dagelijks leven en de toekomstdromen van vrijheid. De huidige wereldwijde protesten voor vrouwen/mensenrechten in Iran maakt de voorstelling nog actueler.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vrienden/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.