Zaterdagavond 11 mei bundelen P3 en De Verbeelding de krachten in het Spoken Word Festival. Met een combiticket voor € 25,00 bezoek je alle voorstellingen, te bestellen via de website van P3. Voorstellingen kunnen ook apart worden geboekt. Artiesten in P3: Banghi en Daniëlle Zawadi en Kompas.

In De Verbeelding: de confronterende rapvoorstelling We are (not) Tupac Shakur van DIEHELEDING over de hiphoplegende - in coproductie met Urban Myth.

Hiphop-icoon Tupac Amaru Shakur (1971-1996) vond zichzelf steeds opnieuw uit. Maar wie was hij echt? Activist, muzieklegende, veroordeeld sex offender, acteur, dichter, marketingmachine of held? Of hangt wie hij was af van wie er naar hem kijkt? In een moordend raptempo fileert hiphopcollectief DIEHELEDING onze neiging tot hokjesdenken aan de hand van the biggest story of them all: het grillige levensverhaal van rapper Tupac Shakur.

Parool: “De geweldige dialogen vormen een prachtige taalchoreografie waarin de autoriteit steeds weer verschuift. Na een waanzinnig intense discussie is de muzikale eruptie een welkome ontlading.”

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 17,50 (Vrienden/CJP € 15,50) inclusief reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding op Facebook en Instagram