PURMEREND - Slechts af en toe duikt de Belgische stand-up comedian Jeroen Leenders op in een theater om zich te tonen aan het grotere publiek. En dat doet hij zondagmiddag 22 januari in Theater De Verbeelding met zijn Theatertoer 22-23.


Leenders heeft inmiddels een cultstatus bereikt binnen de Belgische en Nederlandse comedyscene, dus mis deze unieke kans niet om hem op 22 januari te zien. De doorgewinterde comedian heeft een ongekend oeuvre. Het enige wat Jeroen meebrengt deze middag is een handvol onderwerpen die hij die dag relevant vindt. Op Spotify, YouTube, iTunes en vele andere online-kanalen staan meer dan honderd uren van zijn stand-up comedy.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vrienden/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.