PURMEREND - Op 23 Februari barst het spektakel weer los na een afwezigheid van 3 jaar. Pro Wrestling Showdown, het Amerikaans worstelen keer terug.


Sinds Oktober van vorig jaar is PWS al bezig met de grootste line-up sinds het bestaan van de organisatie. In het verleden werden WWE supersterren Luke Gallows, Aleister Black en Tristan Archer gestrikt voor de events in de P3. Maar NU komt PWS met niemand minder dan Jimmy Havoc. Jimmy heeft nog geen 2 weken geleden getekend bij het Amerikaanse All Elite Wrestling, en Jimmy heeft bevestigd dat hij het event van 23 Februari 2019 in de P3 Purmerend nog mag doen.

All Elite Wrestling is de concurrent van het wereldwijde fenomeen WWE en de namen die daar worstelen staan op dit moment op een hoger voetstuk dan de WWE worstelaars.

Maar Jimmy is natuurlijk niet de enige ster die naar Purmerend komt.
De huidige World Champion "Manticore" Toby Bunt uit Duitsland zal zijn titel verdedigen eveneens als het Belgisch/Nederlandse team: "Work Hard, Play Hard die hun tag-team titels op het spel zetten.

PWS Goldmember Champion: L.J. Cleary uit Ierland zet zijn kampioenschap op het spel tegen de Duitse highflyer: Axel Rotation.

P3 heeft een FIRST TIME EVER match tussen Rico Bushido en Kenzo Richards. Het avondvullende programma zal bestaan uit 7 wedstrijden, waarvan 1 "open challenge" door de vrouwelijke worstelaar: Lexa Valo.

Datum: Zaterdag 23 Februari 2019
Locatie: P3 - Purmerend
Tijd: 18.00 deuren open (M&G met Jimmy Havoc) 18.30 Showtime
Tickets: www.prowrestlingshowdown.nl/shop-2
Meer informatie: www.prowrestlingshowdown.nl