PURMEREND - Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers komen voorbij.


Up The Irons komt uit Tilburg en bestaat al sinds 1999. De band heeft veel (inter)nationale ervaring, waarbij podia als Graspop (25.000 bezoekers), 013, Spa Tributefest (Belgie) en podia in Düsseldorf en Dortmund al voorbij zijn gekomen. Ook heeft Up The Irons getourd in Engeland, Duitsland, Frankrijk, België en Italië.

Ook met Iron Maiden zelf heeft Up The Irons contact. Met enige regelmaat is Up The Irons daarnaast gast en deelnemer tijdens de voetbalwedstrijden die Iron Maiden in verschillende landen organiseert. Kortom, de verbinding met Iron Maiden is enorm sterk, wat je terugziet op het podium!

Na meer dan zeven jaar uitgebreid touren wordt AC/DC UK beschouwd als de beste AC/DC tribute band van Europa.Woon je een show van AC/DC uk bij, dan kun je rekenen op een berg aan hits. Denk aan Thunderstruck, Back in Black, Highway to Hell, Rock & Roll Damnation etc. Maar de hardcore AC/DC fan wordt ook niet vergeten met veel songs op de setlist die je normaal niet zo snel live hoort! Een AC/DC UK show staat garant voor een knallende, vette show of zoals de band zelf zegt: “A high voltage rock n roll show!”

IMITALLICA is een METALLICA-tributeband uit Noord-Brabant. Liefde en respect voor de muziek van METALLICA staan bij deze mannen voorop. Sinds het najaar van 2003 is IMITALLICA door de strakke riffs en ijzersterke podiumpresentatie een graag geziene gast op festivals, in kroegen en in grotere zalen in Nederland, België en Duitsland. IMITALLICA combineert al 17 jaar een goeie pot METAL met een energieke, strakke en professionele show en viert de muziek van METALLICA graag samen met het publiek.

Temple of Rock is 13 maart 2020 te zien in Purmerend.

Ticket en info:

Datum: vrijdag 13 maart 2020
Aanvang: 20:00 uur
Entree €16,70 (voorverkoop) en €19,50 (deurverkoop)