PURMEREND - Robby Valentine de Nederlandse instrumentalist, componist en zanger komt met zijn " The Alliance" Vinyl party eindelijk naar P3. Op 18 juni zet hij een twee uur durende show neer met heavy songs en rustigere liedjes van dit album.

Robby Valentine, scoorde met zijn debuutsingle “Over And Over Again” begin jaren negentig een gigantische hit. Het titelloze debuutalbums leverde hem een Zilveren Harp op en succes in Japan. In 2018 bracht hij zijn album ‘The Alliance’ uit. Op 11 april 2020 kwam deze uit op Vinyl en wereldwijd online en dat wordt eindelijk op 18 juni gevierd! Tijdens de twee uur durende show van “The Alliance” worden alle nummers gespeeld van het album plus een selectie aan oudjes en twee nieuw songs. Het belooft een wervelende show te worden.

‘The Alliance’ is een mix van stijlen; liefhebbers van bands als Muse, Foo Fighters, Queen, ELO, kunnen hun hart ophalen deze avond. Maar ‘The Alliance’ is bovenal VALENTINE. Van het nummer “ Black Dog” op het album maakte Robby de tekening voor de bijbehorende videoclip. Deze zijn, na bewerking van een illustrator, geperfectioneerd en gebundeld in een boek. Het boek “The Black Dog Album” zal op 18 juni bij P3 bij de Vinylpresentatie van “The Alliance” te koop zijn.


Ticket en info: www.p3purmerend.nl
Datum: zaterdag 18 juni
Aanvang: 21:00 uur
Entree €16,70 (voorverkoop)