PURMEREND - De onovertroffen tributeband The Doors in Concert brengen een hommage aan de legendarische The Doors op zaterdag 11 maart.

The Doors in Concert nemen je mee naar de hoogtijdagen van de band, eind jaren ’60, met nummers als Light my Fire, Love her Madly, L.A. Woman en Riders on the Storm. Ze laten zich inspireren door de verschillende live-cd’s van de concerten zoals Live at the Aquarius Theatre en Live in New York omdat het geluid van the Doors op het podium vaak interessanter en puurder is dan dat in de studio.

Authenticiteit is het handelsmerk van de muzikanten van the Doors in Concert. Er worden uitsluitend originele instrumenten gebruikt om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren. Vanzelfsprekend speelt de toetsenist de baspartijen met zijn linkerhand op een historisch correcte Fender Rhodes Piano Bass, net als Ray Manzarek en worden er oude Fenderversterkers en originele microfoons gebruikt. Tel daarbij op dat de zanger de looks en stem van Jim Morrison en je weet dichterbij het origineel kan je niet komen.

Meer informatie: c https://www.p3purmerend.nl/
Wanneer: zaterdag 11 maart
Deur open 20:30 | Aanvang 21:15
Ticket voorverkoop: €14,20