PURMEREND - Magic of Santana, de nummer 1 show van Europa staat op zondag 15 mei in P3. Alex Ligertwood, voormalig leadsinger van Santana, en Grammy winnaar Tony Lindsay spelen samen met een band de sterren van de hemel en het geweldige repertoire van Santana.

De bandleden van the Magic of Santana delen één visie. Namelijk; de muzikale geest doorgeven waarmee Carlos Santana het publiek sinds Woodstock betovert. Het publiek gaat op muzikale reis door het brede repertoire van deze artiest. Langs de muziek die is doorspekt met elementen uit latin, rock, blues, jazz en funk.

Gerd Schlueter is verantwoordelijk voor het kenmerkende gitaargeluid van Santana. Jens Skwirblies, op keyboard, is de perfecte aanvulling op het gitaarspel. De drie percussionisten, Andreas Rohde, Juergen Pfitzinger en Pablo Escayola brengen een Latijns gevoel. Drummer Oliver Steinwede en bassist Martin Hohmeier genereren de typische Santana ‘groove’ en de special guests and oud Santana-leden Alex Ligertwood en Tony Lindsay (Seven Grammy’s winner) maken de sound compleet!

The magic of Santana vertolkt de hoogtepunten van Santana van de afgelopen 40 jaar – vele liedjes van de legendarische albums zoals “Abraxas“, “Santana III”, “Moonflower”, “Marathon” en “Zebop!” komen aan bod.

Kortom, ervaar de magie!

Ticket en info: www.p3purmerend.nl
Datum: zondag 15 mei
Aanvang: 20:00 uur
Entree €29,70 (voorverkoop) en €33,50 (deurverkoop)