PURMEREND - Theater De Verbeelding (in P3) start 24 september haar nieuwe theaterseizoen. En dat begint meteen goed met de voorstelling SeksKlimaat van Maria Goos. Voor Goos een nieuw activistisch semi-autobiografisch terrein, dat goed aansluit bij wat je aan actualiteit en kwaliteit bij De Verbeelding kunt verwachten. Een avontuurlijk en gevarieerd aanbod voor jong en oud en voor een aantrekkelijke prijs.

Normaal (uniform) tarief is € 16.50 voor volwassenen. Voor jeugd- en familievoorstellingen zijn de prijzen voor kinderen tot 13 jaar € 8.50 en volwassenen € 11.50. In de intieme vlakkevloerzaal heb je overal goed zicht.

Naast toneel, muziektheater, dans, cabaret en familie- en jeugdvoorstellingen haakt De Verbeelding graag aan bij nieuwe fusionvormen in de theaterwereld zoals dans/multimedia, theater/film, dans/acrobatiek, muziekjongleren, escapetheater/games/film, spoken word en computertheater. Deze bijzondere voorstellingen zijn dan ook opgenomen in het nieuwe programma.

De Verbeelding programmeert in de theaterzaal van P3 op zaterdagavonden en zondagmiddagen. Voor meer informatie over alle voorstellingen en kaartverkoop zie de website: theaterdeverbeelding.nl