PURMEREND - Wat is mooier dan het nieuwe jaar beginnen met Oh Happy Days, in ieder geval voor mensen die van theater, religie en gospel houden. Want dat is de titel van de nieuwe muziektheatervoorstelling van De Gemeenschap die zaterdag 6 januari in Theater De Verbeelding staat.

Het gaat hier nog om een try-out die wordt gespeeld, nadat het gezelschap de eerste week van januari heeft gebruikt om de voorstelling in De Verbeelding te ‘monteren’. Dan komen alle ingrediënten als tekst, decor, muziek, licht en geluid samen tot het gewenste eindresultaat.

Het stuk in regie van Roy Peters en vaste tekstschrijver Rob de Graaf gaat over jonge mensen die zich als een heuse reli-popgroep rond de piano scharen om te zingen. Wanneer de leider van de groep een nieuwe jongen in de community introduceert ontstaat er wantrouwen: wat hebben zij met elkaar? De muziek is van Rutger de Bekker.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 17,50 (Vrienden/CJP € 15,50) inclusief reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding op Facebook en Instagram.