MIDDENBEEMSTER - Op 10 mei neemt Tim Akkerman het publiek mee op een intieme muzikale reis tijdens zijn Church tour ’24. Dit concert vindt plaats in de Keyserkerk in de Middenbeemster en wordt georganiseerd door Pop- en Cultuurpodium P3.


Akkerman, bekend als leadzanger en gitarist van DI-RECT, zit al twintig jaar in het vak. Zijn carrière wordt gekenmerkt door hoogte -en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstappen, een veelvoud aan liedjes en nog een groter aantal live shows! Inmiddels is Tim als muzikant en componist niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Na een succesvolle Pub-tour besluit Tim wederom op unieke locaties op te treden tijdens zijn Church tour ’24.

Door op te treden in kleine intieme kerkjes gaat Tim een persoonlijke connectie aan met zijn publiek. Hierdoor wordt de muziek van Tim nog indringender en worden zijn teksten nog persoonlijker.

Als support act treedt Pieternel op waarbij Americana en country gecombineerd wordt met moderne pop en folk. Ze schrijft eigen nummer en vond haar stem in de storytelling van countrymuziek, geïnspireerd door Bonnie Raitt, Dolly Parton en Eva Cassidy.

Laat je op 10 mei verrassen door de veelzijdigheid van Tim Akkerman. Zijn indrukwekkende stem en diepgaande liedjes klinken nog beter in de entourage van de Keyserkerk in de Middenbeemster.

Dit unieke concert is een samenwerking tussen Pop- en Cultuurpodium P3 en Keyserin Organiseert.