PURMEREND - Drie toptoneelvoorstellingen in februari:

1 februari: Weg met Eddy Bellegueule – Toneelschuur Producties
8 februari: Rust zacht Billy – Het Zuidelijk Toneel
15 februari: Club Catharsis – tgECHO/Veenfabriek

Het gebeurt niet vaak dat er drie toptoneelvoorstellingen kort na elkaar in De Verbeelding staan: 1, 8 en 15 februari is dat het geval. Een mooie reden deze in serie aan te bieden voor de liefhebbers voor de aantrekkelijke prijs van € 33,00.
De drie jonge regisseurs maken actuele en maatschappelijke voorstellingen maar met een lichte toon - al dan niet met muziek - waarvoor zij lovende recensies kregen.
Eline Arbo maakt van Weg met Eddy Bellegueule – naar de autobiografische succesroman van Edouard Louis - een theatrale hit waarvoor zij een sterrenregen ontving.
Eva Line de Boer toont met Rust zacht Billy een pijnlijke maar gelukkig soms ook grappige herhaling van afscheid nemen. Hilarisch, recht uit het hart of stilletjes.
tgECHO/Roeland Hofman geeft Club Catharsis een spannende balans tussen satire en surrealisme. Het stuk roept boeiende vagen op over de verwevenheid van andermans leed en entertainment.

De voorstellingen zijn te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten voor de Toneelmarathon kosten 33,00 euro, incl. reserveringskosten. Kaartverkoop t/m 1 februari via www.theaterdeverbeelding.nl Daarna zijn de voorstellingen van 8 en 15 februari los te koop voor reguliere prijzen. Volg De Verbeelding ook op Facebook .