PURMEREND - De oudste rockband de Bintangs treedt samen met de Ruben Hoeke Band op in P3. Deze gelauwerde muzikanten brengen op 2 februari een grote mix van vette rock, soul, pop, zompige boogie en stampende rhythm & blues.


De Bintangs, de oudste rockband van Nederland, hebben de Nederlandse muziekscene gevormd met hun ruige rhythm & blues. Met 23 albums op hun naam, optredens in binnen- en buitenland en een eervolle vermelding in de Dutch Blues Hall of Fame zijn ze niet weg te denken uit de muziekscene. Bekend als 'onze eigen Rolling Stones', staan ze garant voor een onvergetelijke live-ervaring.

Het concert wordt nog specialer met de toevoeging van de Ruben Hoeke Band, een veelgeprezen formatie die een mix van rock, soul, pop, boogie en rhythm & blues biedt. Sinds zijn debuut in 1992 heeft Ruben Hoeke onafgebroken de Nederlandse podia betoverd met zijn gitaarkunsten. Hij tourde wereldwijd, speelde met nationale- en internationale grootheden. Samen met zijn band tilt hij de Nederblues en rock naar nieuwe hoogten.

Het duo concert van de Bintangs en Ruben Hoeke Band op 2 februari belooft een bijzonder spektakel te worden.

Evenementdetails:

Bintangs & Ruben Hoeke Band

Datum: vr 2 februari

Aanvang: 21:00 uur

Einde: 01:00 uur

Prijs: €19,20


Meer informatie www.p3purmerend.nl.