PURMEREND - Zondagmiddag 6 februari is Nhung Dam te zien in De Verbeelding met 3 miljoen voetstappen naar Sicilië. Een goede mogelijkheid voor de mensen die de succesvolle voorstelling afgelopen zomer tijdens Reuring niet konden bezoeken.


Met het aantal afgelegde kilometers die Nhung Dam tijdens de Corona periode heeft gelopen, zou ze op Sicilië aangekomen kunnen zijn, al heeft ze in werkelijkheid Amsterdam niet verlaten. Maar zoals Confucius zei: de weg zelf is je bestemming. Onderweg kan het namelijk dat je een ander mens wordt. Haar solo is een indrukwekkende, eigenzinnige voorstelling over zoeken naar geluk, over leven, onmacht en schoonheid. Een hoopgevende ode aan de fantasie, geregisseerd door Koos Terpstra. De tekst schreven ze samen.


Deze voorstelling was opgenomen in de lijst van 15 best besproken voorstellingen van 2020, en in de top 5 van de eindejaarslijst van NRC.
De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vrienden/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.

Corona maatregelen van de overheid voor de theaters zijn van toepassing