PURMEREND - Om te vieren dat vanaf vandaag bioscopen door het hele land weer bezoekers mogen ontvangen, wordt er bij Vue Purmerend uitgepakt. Eerste bezoeker Dennis Roele kreeg vandaag de eer om na zes maanden de deuren van Vue Purmerend officieel weer te openen. Na het doorknippen van een oranje lintje werd Dennis Roele verrast met bloemen, champagne en een giftcard voor een gratis vervolgbezoek. Vanavond staat er voor alle andere bezoekers een feestelijk welkomstdrankje klaar.


Dat veel inwoners van Purmerend hebben uitgekeken naar een bioscoopbezoek blijkt wel uit de voorverkoop, die stormliep. Om alle bezoekers veilig te kunnen ontvangen, heeft Vue het personeel goed opgeleid en geïnstrueerd en zullen de nodige maatregelen van kracht zijn. De komende tijd zullen o.a. films als De Slag om de Schelde, Nobody, Zwaar Verliefd! 2, A Quiet Place Part II, De Croods 2: Een nieuw begin en Luizenmoeder – de film te zien zijn in de vestiging van Vue.

"We zijn heel blij om de deuren weer te kunnen openen voor iedereen die een bioscoopbezoek heeft gemist de afgelopen tijd. We hebben niet stilgezeten tijdens de pandemie en komen nu terug met heel veel geweldige films en de allerbeste zalen, stoelen en geluid", aldus Ron Sterk, directeur Vue Nederland.