PURMEREND - Zaterdag 4 november staat de muziektheatervoorstelling Was ik maar een Kat van muzikaal genie/componist Joshua Aaron in De Verbeelding.

“Was ik maar een kat, dan kon ik het zo van me afschudden.” Met thema’s als loyaliteit en loslaten toont Joshua een weerspiegeling van de kat en de mens.

Met deze ode aan de kat neemt Joshua Aaron je met instrumentale composities en improvisaties mee in zijn belevingswereld. Ambient-electronic tunes met synthesizers, viool & percussie en neo-klassieke pianomuziek, ondersteund door visuals en spoken word vormen samen een aantrekkelijke voorstelling voor jong en oud.
Publieksreacties: “Verrassend, relaxed, meditatief en het raakt. Ze klinken als een heel orkest, maar zijn maar met z’n drietjes.”
Joshua Aaron studeerde cum laude af aan het Conservatorium Rotterdam en toert sindsdien door heel Europa in verschillende bands.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 17,50 (Vrienden/CJP € 15,50) inclusief reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding op Facebook en Instagram.