PURMEREND - De legendarische band Wild Romance is nog steeds alive and kicking ! Op 10 februari wijden ze een tour aan het legendarische werk van het album "Shpritsz".


Het klassieke album van Herman Brood & His Wild Romance, dat 45 jaar geleden werd uitgebracht, heeft niets aan kracht ingeboet. Dit album, dat door Oor werd uitgeroepen tot het op drie na beste van Nederland, werd vereeuwigd in een documentaire door de VPRO en bereikte zelfs de 35e positie in de Amerikaanse hitlijsten.

De tour is niet alleen de integrale uitvoering van "Shpritsz" maar wordt ook aangevuld met de grootste hits van Wild Romance. Het podium wordt betreden door de originele gitarist en componist Dany Lademacher, bekend van de iconische gitaarlick van "Saturday Night". Samen met ster-gitarist Lademacher bestaat de band uit David Hollestelle, verkozen tot All Time Favourite Gitarist Benelux, op gitaar, toetsenist Otto Cooymans, bassist Gee Carlsberg, Jan ’t Hoen op drums en de charismatische Jo de Roeck als zanger en frontman.

De mannen van Wild Romance nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze bijzondere tour, en zoals Herman het al zong: "We feel like doin’it (cha cha!)". Mis deze kans niet om de tijdloze energie van Wild Romance live te ervaren.


Evenementdetails:

Wild Romance Shpritsz & Hitsz tour
Datum: za 10 februari
Aanvang: 21:30 uur
Einde: 01:00 uur
Prijs: €21,70
Meer informatie www.p3purmerend.nl.