PURMEREND - Zondag 15 december staat Tg. Winterberg met twee voorstellingen van Meneertje Meer (3-8 jaar) in Theater De Verbeelding.

Meneertje Meer gaat over een Meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Hij maakt uiteindelijk zelf meer Meneertjes van zichzelf. Maar die Meneertjes willen ook meer en meer. Een beeldende en vrolijke voorstelling over alles willen hebben en meer dan dat. Totdat blijkt dat teveel echt bestaat. Naar het gelijknamige prentenboek van Mark Haayema en Job van Gelder dat na afloop te koop is.

Winnaar van de Zilveren Krekel 2018 voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie. De jury: “Een verbluffend beeldende voorstelling die virtuoos speelt met diepte en perspectief. Het poppenspel is energiek, vol vaart, humor en knappe (komische) timing. Een razend knappe voorstelling voor 3+ waarin de allerkleinsten maar ook de iets oudere kinderen hun eigen gedrag subtiel gespiegeld zien. Om over ons volwassenen maar helemaal te zwijgen.
Voor de kinderen ligt er een kleurplaat klaar in de foyer.

Tekst: Mark Haayema Spel en poppen: Marlyn Coetsier, Mark Haayema, Tom Brinkkemper Regie: Job Raaijmakers.
www.stipproducties.nl

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 10,50 euro, kinderen tot 13 jaar € 7,50, incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook.