PURMEREND - Zaterdag 16 september opent Theater De Verbeelding het nieuwe seizoen met de muzikale comedy over Ajax: Godenzonen van Luan Buleshkaj, Robbie Wallin en Guillano Herdigein. De rasechte Amsterdammers zijn 16 september om 20.00 uur te zien in De Verbeelding in Purmerend.

Ajax is meer dan een club. Daar zijn de boemzemvrienden het roerend over eens. In Godenzonen praten de rasechte Amsterdammers over hun eerste liefde en dat middels muziek, cabaret, comedy en spoken word. De tragiek van Frank de Boer of de schoonheid van de goal van Zlatan. Alles passeert de revue. Met een lach en een traan. Godenzonen was al te zien in een bomvolle Kleine Komedie en was goed voor 19 uitverkochte shows bij De Parade in de zomer van 2022.

“Het spelplezier, de muzikaliteit en de kritische insteek van de voorstelling overtuigen van begin tot eind, waardoor de voorstelling ook voor Ajaxhaters een feestje wordt.”

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 17,50 euro (Vrienden/CJP 15,50 euro), incl. reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.