PURMEREND - Zin in unieke concerten op een bijzondere locatie? Dat kan! P3 geeft dit najaar verschillende concerten in de Lutherse Kerk in Purmerend en in de Keyserin | Beemsterkerk in de Middenbeemster. Bijzondere locaties vragen ook om een unieke programmering die varieert van singer-songwriters Bouke Zoete, Loes Fabienne en Hans Hannemann tot rock van Wieb Zigtema. Ook gospel met Michelle David en The True-Tones, klassieke muziek van Micha Molthoff en Daniël van Zweden en een ode aan muzieklegende Bob Dylan door Frank Bond mogen op zulke fantastische locaties niet ontbreken.

Singer-Songwriters Bouke Zoete, die een Edison won, en support Loes Fabienne kun je als eerste bewonderen in de Lutherse Kerk. Kom luisteren naar persoonlijke soulfull songs en rauwe, persoonlijke en poëtische teksten. Laat je verrassen door Wieb Zigtema en support Burghers met poëtische folk die onverwacht omslaat in woeste punkrock en surrealistische rock-opera’s. Michele David & The True-Tones die al menig festival, popzaal en kerk in Nederland bekeerd heeft met zinderende liveshows treedt op in de Beemsterkerk. Say halleluja!

Hans Hannemann, bekend van The voice of Holland, staat garant voor een heerlijk avondje met country- en americanamuziek. Of kom luisteren naar muziek en literaire verhalen over muzieklegende Bob Dylan door niemand minder dan Frank Bond. Micha Molthoff en Daniël van Zweden zorgen voor een virtuoos en verrassend theaterconcert. Werken van Brahms, Dvořák, Morricone, Piazolla, Williams worden afgewisseld met thema’s als Main Yiddische male en aan de Amsterdamse grachten.

Kaarten via www.p3purmerend.nl. De optredens zijn op 1,5 meter, zonder testen voor toegang.