PURMEREND - P3 Purmerend blijft de bluesliefhebbers verrassen met maandelijkse blues concerten. Verwacht elke eerste zondag van de maand een middag waarbij de blues in al zijn facetten wordt gevierd.


Kom op 4 februari naar P3 en laat je betoveren door de spetterende blues- & rootsmuziek van de Thomas Toussaint Band. Geniet van een unieke mix van Chicago blues, swing, Louisiana swamp, rock ’n roll en New Orleans R&B. Het Veldman Vintage Project brengt op 3 maart 2024 een eerbetoon aan blues & the 70’s. Van Jimi Hendrix tot The Rolling Stones en van Cream tot CCR.

Op 7 april staat P3 in het teken van de veelzijdige blues van Java Webster. De stijl varieert van blues en ballads tot rock en soul, met een gruizig, doorleefd stemgeluid en bluesy gitaarpartijen. Onder leiding van gitarist Johnny Laporte, opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame, presenteert Johnny Feel Good een dampende mix van Rhythm & Blues met voornamelijk eigen composities. Dit concert op 12 mei wil je niet missen!

Ontdek de veelzijdigheid van Blues op onze speciale zondagen in P3. Elk concert biedt een unieke ervaring en geeft een inkijkje in de diversiteit van het bluesgenre.

Kaartverkoop en meer informatie zijn beschikbaar op www.p3purmerend.nl.