PURMEREND - Purmersteijn heeft voor de vierde wedstrijd op rij punten verspeeld. In de thuiswedstrijd tegen mede-middenmoter ARC gaf men, niet voor het eerst dit seizoen, een zeker lijkende zege uit handen.

De ploeg van trainer Mo El Bouziani kende een prima start van de wedstrijd en speelde het eerste half uur uitstekend. Na twaalf minuten kwam men op voorsprong toen een vrije trap van Rachad Madi al dan niet achter de lijn belandde. Timo Polman gaf de bal voor de zekerheid het laatste tikje. Met iets meer precisie had de thuisploeg in die fase de score verder kunnen doen oplopen.

In de tweede helft toen ARC veelvuldig de lange bal hanteerde had Purmersteijn het lastiger, maar tot echte kansen kwamen de gasten nooit. Terwijl Purmersteijn de nipte voorsprong over de streep leek te trekken ging het in de uiterste slotfase alsnog mis. Na een klutssituatie waarbij meerder Purmersteijn-verdeigers appeleerden voor hands was het Thijs Spanjer die de 1-1 achter keeper Nick van Santen schoot.

Purmersteijn is volgend wekeend vrij en gaat op 18 februari op bezoek bij AFC '34 in Alkmaar.