PURMEREND - ‘Nancy Maasland verteld enthousiast over haar mooie bedrijf dat gevestigd is in de Amperestraat 13 M in Purmerend. Zij is al jaren op deze locatie werkzaam. Maar deed dit onder een andere naam. Sinds 1 Februari 2023 is ze als zelfstandig onderneemster in deze regio bezig onder de naam VormVitaal en behandeld mensen onder andere in het afslank proces, maar dit is niet het enigste ook mensen met gezondheidsklachten zoals Diabetes type 2 zijn welkom er komt een zeer divers publiek omdat wij verschillende mogelijkheden bieden om aan een gezond lichaam te werken ook mensen die niet mogen of kunnen sporten kunnen bij ons unieke behandeltraject terecht.


Maar wat is VormVitaal?

‘Ons sterke punt is, dat mensen niet aan een of ander crashdieet hoeven. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het geavanceerde apparaat al het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. VormVitaal is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulitis en striae; de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak’. Het apparaat doet het werk, terwijl je ontspannen ligt. Zo simpel is het!

‘Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands uiteindelijke doel. Bij ons komen klanten van 18 tot 85 jaar, zowel mannen als vrouwen. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Dat maakt het werk ook zo leuk’.

VormVitaal Purmerend is gevestigd aan de Amperestraat 13M in Purmerend. Deze studio is anoniem bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Dit biedt ons de kans om mensen te kunnen helpen hun ideale figuur te bereiken, zegt een zichtbaar trotse Nancy.

Nieuwgierig geworden? Meld je aan voor een intake & proefbehandeling. Normaal € 89,- nu voor € 49,-. Kijk voor meer info op VormVitaal Purmerend.nl of bel/app naar 06 - 36231607