PURMEREND - In een tijd van bewuste en healthy lifestyle wil je geen frisdranken met hoge suikergehaltes meer drinken. Wist je dat in 1 glas frisdrank zoveel suiker is toegevoegd, dat het vergelijkbaar is met minimaal 3 suikerklontjes en vaak ook meer?

Leer daarom nu gezonde, verfrissende dranken maken op basis van thee zonder toegevoegde suikers, die ook gewaardeerd zullen worden door jouw kinderen en geschikt zijn om mee naar school te nemen.

We gaan interactief aan de slag met de theeën uit het assortiment van Suez Thee. Door verschillende soorten fruit en verse kruiden toe te voegen ga je jouw favoriete ICE TEA maken.

Je kunt je voor deze workshop individueel aanmelden maar ook samen met je vriendinnen of collega’s en je per groep aanmelden.

EXTRA: Je gaat naar huis met de Magic II: de magic tea maker (t.w.v. €19,95)!

Voor de maand APRIL hebben we 2 leuke acties bedacht:

Boek jij voor 2 personen, dan krijg je €5,- korting op de totaalprijs. Gebruik hiervoor wel de kortingscode: ICETEA42.

Boek jij voor 6 personen, dan betaalt de 6de persoon alleen voor lunch en de Teamaker. Dit is een korting van € 20,- op het totaalbedrag (incl. lunch). Gebruik kortingscode: ICETEA4six

Deze acties zijn dus alleen geldig voor de workshops in april. Evt. kan de datum voor een groep van 6 personen in overleg gewijzigd worden.

Boek hier jouw workshop