In contact komen en zijn met je zelf en je (hogere) doelen. Interactieve lezing en workshop – ongeveer 2,5 uur. Kosten E 35,-.


In deze hectische tijd worden we steeds meer aangewezen op onszelf. Maar als we onder druk gezet worden, of we gaan door mentaal-emotioneel zwaar weer, is dat niet perse een prettige plek om te zijn.

Soms hebben we dan een beetje hulp nodig. Een zetje in de goede richting. En misschien ook wel een veilige ruimte. Een ruimte waarin je los kunt komen van de troebele bedoening de stress kan opleveren. Maar hoe doe je dat?

Tijdens deze workshop leg ik je in 3 simpele stappen uit hoe je dit zelf op kunt lossen. We beginnen de dag met een lezing over stress, jezelf zijn en voelen. Waarom voelen zo belangrijk is komt aan bod. En ook hoe je daar weer kunt komen, als dat even niet lukt.

Daarna gaan we aan de hand van voorbeelden kijken hoe dat praktisch werkt. Je bent vrij om dan iets te delen, maar dat hoeft uiteraard niet. Verder hebben we het over controle over je gedachten, en hoe dat doorwerkt naar andere aspecten van je leven.
Ik hoop dat je na deze training makkelijker tot je zelf kan komen. Om daarna op een prettige en leuke manier je eigen veilige ruimte en connecties te maken en onderhouden.

Deze training:

• Heeft een duidelijk stappenplan
• Helpt je met stress omgaan
• Vergroot je lichamelijk bewustzijn
• Helpt je door ademhalingsoefeningen (Qi Gong)
• Biedt je meer connectie met jezelf en met je omgeving
• Voor iedereen die het graag perfect doet: leer je voelen wat goed genoeg is
• Voor iedereen die heel goed kan denken, maar ook piekeren: leer je jouw kracht inzetten waar het toe doet

Doe mee!
Spreekt deze training je aan? Doe dan mee!

Inschrijven
Samen maken we er een mooie middag van. Enige voorbereiding van jouw kant is een positieve insteek, prettig zittende kleding en misschien vind je het handig om een pen en schrift mee te nemen. Tot snel!
Inschrijven kan hier.

Over Alex
Met mijn praktijk werk ik al sinds 2012 aan het verbeteren van mensen hun gezondheid met Chinese geneeswijzen (acupunctuur & kruiden). Naast de behandelingen merk ik dat er met ademhaling, meditatie, mindfulness en een positieve mindset ontzettend veel mogelijk is. Wanneer je zelf een structuur gaat herkennen kan je jezelf in een opwaartse spiraal brengen. Zo beweeg je naar meer energie en gezondheid en dat is dan ook het doel voor deze middag.